14 Mart 2008 Cuma


Afişini görünce bir çoğumuzun aaaa ben bu filmi biliyorum dediği Ölü Ozanlar Derneği kitabını okudum bu hafta .Kitaptan esinlenilerek çekilen filmi izlemiş olmanın verdiği bir rehavet ile okuyorsunuz kitabı. Çünkü bir sonraki bölümde ne olacağını biliyorsunuz ve konuşalanların sonucunu az sonra çıkacak kişiyi tahmin ediyorsunuz.
Ama önemli olan ne anlatıldığı ve bizlerden bıraktığı iz. Sıradışı olmanın ,öncelikle kendini geliştirmek için yapılan işlerin sonrasında nasıl da size geri dönüşününün olduğunu anlatan tematik bir kitaptı bu . Düşün Taşın Kulubu üyelerinin yaptığına benzer bir faaliyet gösteren bir grup öğrencinin Ölü Ozanlar Derneği ismini verdikleri buluşmaların ve oradaki paylaşımlarının anlatıldığı kitap bana bir gün gelipte Düşün Taşın Kulubu'nun de filmi çekilebilir mi dedirtmedi değil . Vesselam

1 yorum:

merve özer dedi ki...

Bu kitabı okurken benimde aklıma düşün taşın kulübü gelmişti. Fİlmimiz çekilmesede selim abi mesutun hazırladığı sunumları ile kısa film hazırlayıp aslında yarışmalara katılabiliriz. Neyse yorum yazarken bile aklıma proje geliyo:)